23 Ocak 2010 Cumartesi

Robinho mu? Koy Sepete!

Baros'tu, Kewell'dı, Elano'ydu, Keita'ydı, Jo'ydu Neill'dı derken, artık böyle olması normal. "Robinho" söylentileri dolaşmaya başlamış Galatasaray için. İşte bunların tüm suçlusu Haldun Üstünel! Kargoları tam vaktinde yetiştirince çıta yükseliyor doğal olarak.
Şimdi yazacaklarımın Robinho'yu sevmeyişimle hiç ilgisi yok. Bu sempatik yıldızın ara transferde Galatasaray'a gelebileceğine inananlar, Manchester City'deki yıllık kazancını hesap etmişler midir acaba? Robinho Galatasaray'a kurban olsun o ayrı. Ama kimse kusura bakmasın, ne Baros'u değişirim ona ne de Arda'yı. Galatasaray'ın gündeminde de kesinlikle yok.

7 yorum:

UltrAslan17 dedi ki...

ilk yorumu ben yazayim. güzel yazi olmus mantikli :)

Onur Sayin dedi ki...

Kesinlikle,biraz gerçekçi bakmak lazım olaylara.Beklentilerimizi yüksek tutunca,bu sefer gelecek olan oyuncuları beğenmiyoruz.''In Haldun We Trust'' sloganını sözde değil,özde benimsersek zaten herşey yerli yerine oturuyor.

Unknown dedi ki...

Daha iyisini alırız.

hakan89 dedi ki...

sence dos santos gelecekmi ,baska bir isim demissin ,bundan daha iyisi samda kayisi ,blogunuz guzel daha cok guncelleme olsa hep takip ederim!surekli cvp yazin sagolun saygilar abi!

Adsız dedi ki...

Premier League'de haftalık 150.000 pound un uzerinde kazanan futbolcuların vergi oranı %50 diye biliyorum.Bu oran türkiyede % 20 yada daha az olması lazım. Robinho'nun vergiler çıkarıldığında yıllık kazancı 4.5 milyon euroya geliyor.Yani bu kardeşimize vergiler hariç yıllık en az 5.5 milyon euro vermemiz gerekiyor ki teşrif etsin. Bu sene mümkün değil ama gelecek sene belki bu paralar verilebilir düşünülen oyunculara. Bu oyuncu Robinho mu olur bilinmez ama ben olsam 10 milyon euroya Gaziantepten Julio Cesar'ı alırdım. Yıldırım Demirören'in scouting ekibinden bir dost...

B.M. dedi ki...

Robinho cok kaliteli bir oyuncu, ama su anda gelmesi mantiksiz olur. Ve tabi ki gelmez Turkiye'ye.

Adsız dedi ki...

Abi selamlar.Bloga yazdın bnde yıllık kazancı ıle ilgli bir yorum yaptım.Ama bu Robinho okazyon muhabbetlerine uymuyormu.Bir radyoya mancinin kendisini istemediğini,ayrılacağını açıklamış.Yıllık kazancını karşılıyamasada, Santosa geri dönme konusunda para onemli ama mutlu olmakta onemli demiş.(Aşkı arayan ergen kız gibi konuşmuş sanki biraz :)Barcelona artık istemiyor zaten.Çokta imkansız gibi durmuyor bnce.Hem forma satışlarıni hemde karşı tarafın yeni transferini içinde patlatır diyorum.Brezilyalı oluşunu bir tarafa bırak ii topçu be abi.