28 Ocak 2010 Perşembe

30 cm'lik Yürek Var Onda!

Sanırım taraftar en çok bu tezahüratı özleyecek. Ali Sami Yen'deki her maç öncesi tribünler "Shabani Nonda, Shabani Nonda ve vücudundaki çeşitli bölgelerin uzunluğuyla" ilgili tempo tuttuğunda, yüzündeki o muzip gülümsemeyi görmek büyük eğlenceydi. Ama Santos'un kurbanı o oldu. Linderoth'a böyle bir 'gidiş' sayfası yapıldı mı, farkında değilim. Ama altına imzamı atarım, "Her şey için teşekkürler Nonda..." "30 cm'lik yürek var onda"

9 yorum:

Adsız dedi ki...

aldığı paralar helal olsun

Adsız dedi ki...

Volkan Kocasız Kaldı.. En çok ona üzülüyoruz... Ne yapalım artık Volkana Yeni Koca bulacaz.. Jo olabilir mesala..

Adsız dedi ki...

Herşey için teşekkürler Nonda.Havalımanında çiçeklerle omuzlarda uğurlanmalı diye düşünüyorum.Umarım yeni transferlere gösterilen ilgi bize güzel gunler yaşatan anakondamızada gösterilir ve layık olduğu şekilde ülkeden ayrılır.Shabani Nonda,Shabani Nonda 30 cm lik yaprak var onda. Güle güle Aslan parçası...

Adsız dedi ki...

Yaşattığın herşey için çok teşekkür.Keşke şimdi değil de sene sonu gitseydin.Ama şartlar böyle gelişti.Fenerbahçe maçında attığın gol bile yeterliydi.Sen daha fazlasını verdin hep.

Adsız dedi ki...

Vedamız böyle olmamalıydı. Ah ulan keşke o penaltıyı atabilseydin de güzel veda etseydik.

Bu takımda 1 Kewell 2 Nonda idi benim için. Üzülmemek elde değil. Seni hiçbir zaman unutmayacağım güzel insan.

Birgün yollarımız yine kesişir inşallah..

Adsız dedi ki...

Allahım sana sukurler olsun gereksiz ve zararlıydı kurtulduk...

Cem Özkalelioğlu dedi ki...

o kadar kötü durumdaydı ki rijkaard atletico madrid maçına santrforsuz çıkmayı göze aldı. hakkaten kötü olduğu zaman hiç çekilecek hali yoktu. sahada dolaşan ruhsuz bir adam olup çıkıyordu karşımıza. iyi olduğu zamanlar da vardı ancak fenerbahçeye attığı beleş gol ile hatırlanması kendisine yapılan en büyük hakaret olsa gerek. o pozisyonda ben bile olsam rahatlıkla golü atardım. bu bir gerçek. o gol volkanla eduya yazılmalıydı nondaya değil.

Adsız dedi ki...

Sarı saçlı, mavi gözlü olsaydı gönderilmezdi. O kadar söylüyorum.

55 maçta 37 gol atmış birisinden bahsediyoruz. Ve bu sezon takımın en golcü oyuncusu. Bir adama nasıl nankörlük yapılır derseniz; işte böyle yapılır. Nonda'yı son birkaç maçtaki performansına göre değerlendirmek de popülist-yavşak bir yaklaşımdır, balık hafızalılıktır.

Adsız dedi ki...

FR gönderdi uzun lafa gerek yok. O isteseydi kalırdı, ama tercih etmedi. Hizmetleri için teşekkür ederiz elveda!