23 Ocak 2010 Cumartesi

Jo Galatasaray'da Ne Yapar?

Denizlispor maçında Saracoğlu'nun zeminini gördük. Türkiye'nin en modern statlarından birinden bahsediyoruz. Bugün Ali Sami Yen Stadı'nda 40 cm. kar vardı. Anadolu'daki statların halini düşünün. Kar, yağmur, soğuk hava derken zaten kötü olan zemin şartları toprak sahaları bile aratır hale geliyor. Düşünsenize Messi'yi transfer ettiğinizi tam da bu dönemde. 3 maç oynayıp sakatlanmazsa bile verdiği hiçbir pas engebeli zemin nedeniyle yerini bulamayacağından futbolu bırakmanın eşiğine bile gelebilir.
İşte bu şartlar altında Jo transferi Galatasaray'a ne getirebilir? Şubat ve Mart ayları Caner ve Jo'nun patladığı maçlara sahne olacaktır. Rusya Ligi'nde her hafta kar altında, buzlu zeminde kendilerini kanıtlamayı başaran bu iki genç, pek çok deplasmanda Galatasaray'ı ileriye taşıyacaktır. Jo'nun Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyebilmek için oynamak zorunda olduğu da düşünülürse, 15 golün altına düşmeyeceğini varsayabiliriz..

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Kewell ve Milan Baros'un yokluğunda Caner ve Jo'ya büyük iş düşecek. Senin de söylediğin gibi umarım iki futbolcumuz da hem kendileri coşarlar hem de biz taraftarı coştururlar.

Birileri bu taraftar için gecesini gündüzüne katıyor. Umarım emekleri karşılıksız kalmaz.

Adsız dedi ki...

Opsiyon yok,ama Gs istese alır yazın heralde?

Adsız dedi ki...

Jo ile Dunga arasinda problem var, Jo'nun Dunya Kupasina gitme gibi bir ihtimali yok malesef, onun icin motivasyon problemi olabilir.

Benim anlamadigim olay, niye Turkiye'de ligler 1 Subat tarihinde baslamiyor? Zaten Turkiye'de yaz cok guzel oluyor, Mayis ve Haziran aylarinda 2 daha mac yapmak, Ocak'ta mac yapmaktan cok daha iyi olur. Hem yabanci ve yerli oyuncular 1 hafta daha cok tatil yapar kis zamaninda.