29 Ocak 2010 Cuma

GSBonus

Premier Lig çetesi, Polat Otel'de Gio'yu karşılarken.. Tamam da hepsi de kıvırcık olur mu be kardeşim! Taraftarı da böyle güldürmeleri ümidiyle..

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Elano da herkesle kanka yeaa.

Adsız dedi ki...

Tek ihtimalli transfer kesin olarak bittimi

Adsız dedi ki...

Hacı sence transfer bitti mi bu devre arası dönemde ? Bi zahmet cevap ver lütfen

Adsız dedi ki...

Jo'nun opsiyonu var mi haci?

Kürşad dedi ki...

Hazır Bonus demişken ; biz ğrencilere GSBonus kart verilmiyor. Bu konuda nasıl bir çalışma olacak ya da olacak mı ?

Adsız dedi ki...

Hazır Bonus'tan girmişken... Orta sahayada Fellaini'yi alalım var yha ilaççç olur ilaççç...

Adsız dedi ki...

Hazır bonus demişken sen neden bu kadar adamın sorularına cevap vermiyorsun hacı İlla gel burda bizi şereflendir diye yürüyüş mü düzenleyelim. Free takılırsın o zaman kimse sallamaz

Adsız dedi ki...

Yigenim Millet soru soruyor.. Gene ortalıkta yoksun... Ne zmn Böle ortalık sakin olsa Kafayı kuma gömüyorsun millete yanıt vermiyorsun..

Adsız dedi ki...

orta sahaya neden appiah ya da ernst tarzında, oyunu iki yönlü oynayabilen bir adam alınmadı? sarp ve topal son derece düz adamlar değil mi? avrupa kupası'nda ilerleyen turlarda bu ikili galatasaray'ın yükünü kaldırabilecek mi sence?

Adsız dedi ki...

16:22 sorma kardeşim soru filan eleman cevaplamıyor öyle sorduğunla kalırsın Bak biz sorduk hala bekliyoruz bari bizden sonrakiler ziyan olmasın :))))))))

Adsız dedi ki...

hocam denizli maçı hakkında birşeyler yazacak mısın?

Adsız dedi ki...

Adim Doruk haberiniz ola.

Musa Cagiran diyorum baska da birsey demiyorum ;)

Orta sahamizin tam aradigi oyuncu hem fizigi muhtesem hem de teknik box-2-box mi istemistik aha da iste Altay'da oynuyor yasi 19 (kayitlarda 17 olarak gecse de) daha henuz gencecik ama elimizdeki tum on liberolardan daha iyi. Mevkisine ragmen bu sezon bank asya da 6 golu var. Turkiye'nin Essien'i olmaya aday bu cocuk. Musa Cagiran mutlaka alinmali! Bu isin baska caresi yok. Yaza maza da beklenmemeli aslinda ama ona da raziyim. Musa Cagiran Aslan olmali!

Adsız dedi ki...

Gene Doruk.

Altay'a ugrasimken bir de A-2 icin 1994 dogumlu Okay Yokuslu'yu alsinlar. Okay Yokuslu Orduspor filelerine havalandirdigi kafa golu ile 15 yasinda bank asya tarihinde en genc golcu unvanini kazanmistir. Forvet arkasi mevkisinde oynamaktadir.

http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=30&kisiID=887190

Ege bolgesine ugrasmiskan Istanbul'a donuste Denizlispor'dan yine A-2 icin Recep Niyaz da aliniverilirse tadindan yenmez zevkten 35 1/2 kose olunur.

Adsız dedi ki...

Ek not Orduspor macindan onceki hafta Altay-Tokatspor macinda da atigi gol ile Turkiye Kupasi tarihinin en genc gol atan oyuncusu da olmay basarmiz Okay Yokuşlu kardesimiz.

ADMİN dedi ki...

TEK İHTİMALLİ...


SEN KİMSİN.? ADIN NE? KİMLERDEN VE NEREDENSİN.? LÜTFEN ARTIK ŞU OYUNLARI BIRAK YOKSA BIRAKTIRCAKLAR SANA...

TÜM TÜRKİYE SENİN KİM OLDUĞUNU MERAK EDİYOR BUNA FENERLİSİ VE BJK'LİSİ DE DAHİL !...

EĞER HALDÜN ÜSTÜNEL'SEN ŞUAN YORUM YAZDIĞIM FOTOĞRAFI DEĞİŞTİR'DE BURDAKİLER ANLASIN.