25 Ocak 2010 Pazartesi

Bir Futbolcudan Daha Fazlası

Harry Kewell'ın durumu ciddi. Perşembe günü ülkesine dönüyor ve büyük ihtimalle operasyon geçirecek. Bıçak altına yatması 2-3 ay onu sahalardan uzak tutacak ki, döndüğünde maç kondisyonu kazanması epey zaman alacaktır. Hamburg'daki finale yetişir muhtemelen;)
Peki bu durum, Kewell'ın sözleşmesini fesh etmek için yeterli mi? İlginçtir, Galatasaray Yönetimi sözleşmeyi uzatmak istediğinde Kewell, yıllık 2 milyon Euro olan kazancını 1.5 milyona düşürmek istemezken bugün buralara kadar geldik. Kontratı 4 ay sonra bitecek olan ve 3 ay takımdan ayrı kalması beklenen bir futbolcunun kontratını fesh etmek çok mantıklı.
Evet çok mantıklı, ama orada bir futbolcudan bahsediyoruz. Oysa burada konumuz Kewell. Yani bir futbolcudan daha fazlası. Bir örnek, bir sembol, hatta bir pazarlama harikası. Ben Galatasaray'ın Kewell konusunda herhangi bir tasarrufa gideceğine zerre inanmıyorum. Taraftar da müsterih olsun. Sadece birkaç ay Kewell kendini özletecek, hepsi bu.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah razı olsun şu transfer sezonunda tek güvendiğim kişi sensin. İçim ferahladı resmen. Peki soğuk bir ülkeden avrupalı olmayan bir forvet alınabilir mi . Adnan Polat transfer sezonu bitiyor dedi. Birisi daha gelecek bu belli. Sence ne olur BURAK

Adsız dedi ki...

Bu yorumunuz beni gerçekten çok rahatlattı. Bu bilgi için çok teşekkürler. "Stay with us HARRY !"

tek ihtimali olan insanlarin hikayesi dedi ki...

Soğuk ülkeden avrupalı olmayan genç forvet halihazırda Galatasaray'a geldi ve maça çıktı zaten. (Bkz. Jo)

Adsız dedi ki...

Rijkaard'ın Kewell'ı bir Baros, bir Elano, bir Keita kadar tuttuğunu düşünmüyorum. Çok talihsiz bir şekilde sakatlığı nüksetmiş, yıllık 2 milyon euro alan ve sözleşmesi bitmek üzere olan Kewell'a bence teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Adsız dedi ki...

Soğuk bir ülkeden başka bir forvet daha gelir mi diye sormuştum. Tam açıklayıcı olmamış:) Çünkü avrupada özellikle oynatabileceğimiz bir forvet lazım. Dos santos gibi biri değil.BURAK Siteniz çok güzel başarılar

Adsız dedi ki...

Varsa bir yakınlığın, tanıyorsan GS yönetiminden birileri, ne yap ne et bir yolunu bul! Aman diyim! Söyle onlara Kewell'ı tutsunlar :)

Kewell'sız olmaz bu takım... Kewel'ın sakatlığından dolayı oynamadığını kadroda olmadığını bileyim ama onun başka takımda olma ihtimalini hiç düşünmeyeyim

Unknown dedi ki...

Galatasaray'da bıraksın futbolu. Gençlere örnek olabilecek bir oyuncu, karakteriyle olsun, futboluyla olsun. Umarım bu dileğim olur.

Adsız dedi ki...

Kewell takimimizin efsanelerinden biri olacaktir. Bundan hic suphem yok. Ancak bu takimin uzun vadede basarisini goz onune alirsak Kewell gorevini yapmistir ve sartlar bunu gerektiriyorsa, yonetim takimdan ayrilmasini isteyebilir ki gayet dogal karsilanmalidir. Galatasaray Jo'yu 4 ayligina kiraladi... GS markasi su anda bir holding gibi yonetiliyor. Futbolcu takimin bir parcasidir takimin guclenmesi ve Galatasaray markasinin prestiji icin bu parcalar degisebilir. Takimimz sezon basinda Rijkaard'i getirerek yaklasimini ortaya koymustur. Galatasaray artik profesyonellerin ligindedir Barcelonalarin, Manchesterlarin oynadigi ligde mucadele ediyoruz ilk amacimiz bu ligde kalmak olmali. Taraftar olarak biz de lutfen bunu gozardi etmeyelim. Saygilar, Salva.

gksnern dedi ki...

Kewell Galatasaray için bir efsane, isterse maçlara çıkmazın,tribünde otursun,attığımız gollere sevinsin o sıcak gülüşünü görelim bizimle olduğunu bilelim o yeter bize.

STAY WİTH US HARRY

Adsız dedi ki...

Kewell gitmemeli. Stay with us Harry!

danny dedi ki...

yahu tek sorun 500.000 euroluk farksa onu toplayalım aramızda da uzatalım adamın sözleşmesini.

POSTER BOY NYC dedi ki...

BEnce yonetim daha iyi adamlari getiricegi icin kewell in ayaklarina kapanmiyor olursa olur olmazsa olmaz diyor. Sence?

Sormustum tekrar soruyorum bence sen ogan Tarhansin??