29 Ocak 2010 Cuma

30 Günün Yorgunluğu ve Mutluluk

Son yurt dışı seferine çıktığında yıl 2009, tarih 28 Aralık'tı. Dönüşü 28 Ocak 2010'da, Giovani Dos Santos'la oldu. Kargo paketleme servisinden diğer gönderileri ise Lucas Neill ve Jo Alves'ti. 30 günde 3 yıldız. 10 günde ortalama 1 yıldız. Maliyet; 800 bin Euro artı yıllık ücret ve 5 aylık maaşlar... Yorgunluğa değdi mi peki? Polat Renaissance Otel lobisinden bu kare, cevap için yeterli sanırım.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Kendisini tebrik ediyorum; ama takım stoper dışında ilri gitmedi. Orta saha aynı, 3 hucümcu yok 2 tane geldi. Çok mızmızlanmamak lazım ama pek bir fark yok ilk yarı ile . Umarım bir an önce sakatlar iyileşir.

Çok zor ama hala transfer olabilir söylendtileri var. Bir orta saha alınabilir.

Adsız dedi ki...

Jo'ya opsiyon varmış galba, ne diyorsun?

murat selvi dedi ki...

Jo 9m€ Santos 5.2m€ opsiyon..
mızmızlancak hiç bir şey yok
bu oyuncular EPL ye ne kadara transfer olmus.. bu rakamlar gerçekten süper bu yaşta bu rakamlara bu isimleri getirmek bir başarı öyküsüdür!!

Cem Özkalelioğlu dedi ki...

haldun üstünel çok başarılı bir yönetici burası kesin. ancak galatasaray transfer stratejisini ihtiyaç duyulan bölgeyi belirlemek ve o bölgeye en uygun adamı almak olarak belirlemiyor. bir zamanların yıldızı ama büyük kulübe gelip dikiş tutturamayan, sakatlıklarla boğuşmuş, sorunlu olup hocasıyla takışmış adamların listesini çıkarıp bu adamları ederlerinin çok çok altında bir fiyatat kadrosuna katmayı strateji edinmiş haldun üstünel.

böyle olunca da aynı bölgede oynayan tonla kaliteli adam varken diğer bölgedeki kalas adamlarla idare etmek zorunda kalıyor rijkaard. şimdi sakatlar olmasa ileri uçta baros-kewell-arda-keita-elano bulunacak bunlardan ikisinin tükendiği anda dos santos ile jo sahneye çıkacak. hatta sol kanatta caner erkin de buna destek verecek. ancak ön liberoda barış özbek, mustafa sarp,mehmet topal, formsuz ayhan akman gibi futbolcuların bulunması takımın ileri 5 liye ayak uydurmasını güç kılıyor. açıktır ki galatasarayın orayı toparlayacak ve pas alışverişini yönetecek bir adama ihtiyacı bulunuyor. ama 3 adam alındı bu bölgeye bir alternatif düşünülmedi. hem de hamit altıntop gibi bir adamın kulüple ilgili sorunları varken.

sene başında da defansın saçmalayacağı çok belliydi. ama bu göz ardı edildi. gökhan zanın kötü bir stoper olduğu ve sürekli sakatlandığı ortada. aynı şekilde emre güngörün saçma sapan sakatlanmalarının tekrarlayacağı yine açıktı. emre aşıkın yaşının 36ya vardığını hepimiz biliyoruz. takımın ikinci bir sol bekinin olmadığını da herkes görmekte iken buralara doğru transferler yapılmadı.

evet haldun üstünel süper yıldızları takıma katıyor ve evet biz taraftarlar olarak lukunku, bratu, petrelerden sonra bu futbolcuların gelmesini bir nimet olarak görüyoruz. ancak bu transferlerin sağlıklı şekilde yapılmaması ve takım içi uyumlaştırmanın sağlanamaması nedeniyle geçtiğimiz seneyi 5. bitirdik. evet baros-kewell-jo-dos santos-keita-elano-neill-leo franco dan oluşan bir yabancı kadromuz var ama hala takımın vazgeçilmezleri mustafa sarp ve mehmet topal. ortada açık bir sorun var!

Adsız dedi ki...

Transfer Devam Edicek Arkadaşlar.. Bu Kesin Belli oldu.. Dün Fr'nin Açıklamaları.. Bugün Üstünel'in Sabah'a verdiği mini Röpörtaj 'Çalışmalarımız Devam ediyor Hocamızla Görüştükden sonra kararımızı verecegiz'
Dünde Fr'nin açıklamarından sonra Transfer kesin gibi...

Herkesin Dert yandığı Orta saha konusu ise.. Fr'nin iki dudağının arasında Yani isterse alınacak Eger ki yönetim Golcü veya ne bileyim başka mevkiye adam alırsa..Bunun Yönetimimizle bi alakası yok.. Yani o kadar takviye yaptık ama bir orta saha almadık tarzı eleştirme yapmayalım.. Fr istemiyorsa Yönetim nabacak.. Fr ne isterse onu yapıyorlar...Ben Şimdiden Üstünele teşekkur ediyorum.. Ve Fr'le yapacakları görüşmede Umarım Rıjjarkd Bir orta saha oyuncusu ister diyorum..Ama istemesede Yönetime Bişe diyemem..Sonuçta takdir Frank'in Demekki o bizim gibi düşünmüyor.. Orta sahayı yeterli göüyor..

Adsız dedi ki...

mustafa pektemek'i aldık mı?

Adsız dedi ki...

Guntekin Onay Twitter'inda Mustafa Pektemek ve Adnan Sezgin'in Ceylan Otel'de gorustugunu yazmis.

Adsız dedi ki...

Yalnız kendisi de sağlam para harcamıştır 30 günde. Oteller, yeme, içme, üst baş.
Bunlar ona koymaz tabi başka :P

os dedi ki...

@milanbarossa: Güntekin Onay'ın twitter hesabı yokmuş, fake bir hesap o yani..